Han är hemma nu – Slutord

Varför man gör en sådan här grej? Ja, det kan man undra… 

Han är hemma nu ♥

valkommen2

Den här resan, från att jag och Cassandra första gången besökte ranchen år 2012, till att jag fick förtroendet att tämja en vildhäst, till idag, att vilden står i mitt stall, har inneburit risktaganden och chansningar, kärlek, glädje & oförglömliga upplevelser. Möten och äventyr jag aldrig kunnat drömma eller ana att jag skulle få vara med om. Det här stället går inte att beskriva i ord, Montana & familjen DeBoo är helt fantastiska och har en stor plats i mitt hjärta. ♥ 

Det har varit så mycket mer än jag skrivit om här. 

Bloggen har på 10 månader över 26 000 visningar, helt galet. Jag hoppas jag inspirerat någon till att ta steget att börja jobba mot sin dröm, på riktigt. 

Hade jag aldrig kunnat tro detta när jag startade bloggen och jag vill rikta ett stort tack till ER och framförallt…

Familjen DeBoo´s, är så tacksam att jag mött er och fått den här möjligheten. Jag vet att ni fått jobba en del för att det här skulle kunna bli en verklighet och jag vet inte hur jag ska kunna tacka er nog. All kärlek till er ♥

finaste

Min fantastiska Pappa Kalle som ställer upp i vått och torrt, både med kloka ord och ren arbetskraft. Som alltid finns där och som tror på mig. Vad vore jag utan dig?

believe

Min fina syster Cassandra, vi som åkte till ranchen själva första gången. Ett risktagande att åka till ett resmål där vi inte visste mer än vi skulle få leva lite cowboyliv. Mitt livs bästa resa och nu en av hästarna på hemmaplan. Tack för att du alltid finns där, lyssnar, vågar chansa och förstår hur jag tänker ♥

_DSC1982_4675

Amanda för all tid tillsammans på ranchen, för pepp, inspiration och som bollplank. Vissa saker är svåra att förklara, och jag vet att du förstår vad jag menar. Önskar dig all lycka i ditt projekt med Feather!

amanda

Anna, Nicke, Camilla & Rickard som var med på ranchen i somras, tack för en fantastisk resa, all hjälp, omtanke och stöd!

glaciarIsabelle Karlsson med familj & Queens ridsport som tar hand om Fiffi och ger henne de bästa förutsättningarna. Ni är fina människor och jag är så glad att jag hittade er ♥fiffi-140b

Kim & Ron på Overseas horse services som ordnat och tagit hand om DeBoo´s Got Grit på bästa tänkbara sätt. Uppdaterat mig hur han mår och skickat bilder under resans gång. Här är t.ex. en bild från Ron en av sista dagarna i karantän i Calgary, Kanada. Er kundservice är något utöver det vanliga!

karantän4.jpg

Jet på Marcel Jordan horsetransport för en säker resa från Luxemburg till Sthlm och uppdateringarna med bilder under vägen.

lastbil

Alla ni som hjälpt mig med tips, råd, materialanskaffning, barnpassning och arbetskraft på hemmaplan: Anna, Larsa, Pelle, Gustav, Axelsson, Helen, Magnus, Viktor, Eric, Janne, Lina & Börje. Och alla andra!

Marina & Boyve för att ni gör det möjligt.

stallet

Alla kollegor som fått uppleva alla mina rus över med- och motgångar i det här projektet. Och Anita för att du fortfarande vill dela arbetsrum med mig 😉

wp-1466361758091.jpg

Alla tillmötesgående företag med bra kundservice som svarat på otaliga frågor:

db logo

DeBoo´s Ranch Adventures

ohss Overseas Horse Services

ehs

European Horse Service

mj

Marcel Jordan Horse Transport

13442007_10154100426295943_1816460674_o

Travasystem

paperosen_logo_2

Paperosen

Charlotte, som uppmanade mig att starta bloggen, tack!

cropped-springer.jpg

Du som läsare! För all stöttning, lyckönskningar, fina kommentarer och tummar hållits! Det har hjälpt i de jobbigare stunderna, när känslan av ovisshet och maktlöshet av att sitta på fel sida Atlanten var påtaglig.

thank-you_1115

Förstår ni hur många inblandade det har varit i det här? För er som vill besöka ranchen, kontakta mig!

Nu ska Vilden (som fortfarande inte fått ett riktigt smeknamn) få återhämta sig, pass ska fixas, han ska chipmärkas, registreras, åldersbedömas, besöka hovslagaren och bli ompysslad. Sedan börjar en spännande tid att utbilda honom! Har fått någon förfrågan om att visa upp honom, får se vad det blir av det.

Det är ju det som är lite charmen med det här, jag har ju inte en aning om vad han passar till, jag vet inte ens med säkerhet hur gammal han är. Det gör inget, jag har fått fantastiska vänner I Montana, mött vildhästar i sin sanna natur, jag har tämjt dem, jag har ridit min egen i klippiga bergen, han står i mitt stall ♥ Min dröm är uppfylld.

Det är Din tur nu. Vad är Din Dröm?

wantsomething_203975890-262x300gritdare and jumpFB_IMG_1459454842155_20160331222339036
fb_img_1474408216431loggagritGutsGloryOriginal

citatchanceskäke citat

 

 

journey3fb_img_1472669345996bild1

4 svar till “Han är hemma nu – Slutord

  1. Ska du fortsätta ”blogga/uppdatera” eller kan man följa dig på några andra sociala medier? Har varit så himla kul att följa dig och lillens resa!!!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s