Bloggen lider mot sitt slut…

Ja hörrni, bloggen lider mot sitt slut, bara dagar kvar… Sen är han hemma och jag ska äntligen få en häst att jobba med och utbilda igen! Min alldeles egna vildhäst ♥

Det mesta är betalt och det drar iväg, var tur jag sålde hästtransporten. Letar efter en billigare. Så om någon sitter på en i 30 000kr klassen, med kombiramp, så kan ni ju hojta!

nara

Är så glad att jag hann rida honom i Montana i somras, och framförallt att han var så pass klar att han kunde följa med till Klippiga bergen. Som handhäst på vägen dit och sedan en dags ridning i bergen, det trodde jag aldrig när jag åkte dit. Nästa uppdatering får ni se honom lastas på flygplanet…  Fortsättning följer 🙂

3 svar till “Bloggen lider mot sitt slut…

  1. Hej igen. Min AIH heter Teds Sisal AA-4903. han är född 2005. Rider i naturen, även barbacka, tränar klassisk dressyr, hoppar, tömkör. leker (frihetsdressyr.) Han är insidan o skolad Western med tidigare ägare. Vår historia ihop är ett ”kärleks möte, mellan honom o mig o när han va till salu blev det så, o vi skolade om honom i det vi kan -han gillar allt :-). Framför allt en underbar o känslig individ. Black roan snowflake -ser ut som en typisk appaloosa av äldre typ. (”spanskt huvud”) En äkta indian häst.

    Gillad av 1 person

  2. Hej! Jag hittade just hit till din blogg och undrar om du har eller kan skaffa ett instagram-konto eller liknande där man kan följa er vidare? Vilken häftig historia ni två delar!

    Med hopp om svar, mvh Sofia

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s