I väntan på flyget passar jag på att… 

  • Gå en tappskokurs på Strömsholm.                 Det var efter att ha läst Ponnymammans inlägg som jag bokade, en ren slump faktiskt. Jättebra kurs på 3 dagar och den innehåller mycket mer än att bara spika en sko! Slutprov imorgon 🙂 
  • Got Grit är  försäkrad. Var ju inte helt lätt att komma fram till vad försäkringsbolagen hade för villkor gällande häst på flyg och i karantän. Och när de frågade efter ras… Det är ingen ras. Är han häst eller ponny? Jag vet inte. Ringde 4 olika bolag, 2 gånger till varje och fick varje gång olika svar & prisuppgifter. Så, ett tips, kolla över vad ni betalar!                       Det är ju framförallt livförsäkringen som drar upp årspremien men det skiljer sjuka priser på Självriskerna! Det finstilta ser ungefär lika dant ut… 

Det slutade iaf med det bolag som jag har till allt annat, DINA försäkringar. 

Ha en fin helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s