Vad händer?

De har blivit lite brister i kommunikation och  därmed några förseningar med diverse papper och det dröjer några dagar/veckor till innan han kan åka till karantän. Såklart frustrerande men å andra sidan så är det ju väldigt viktigt att alla papper är i sin ordning så han inte fastnar i Canada eller Luxemburg. Han står alltså fortfarande i tryggt förvar på ranchen 🙂
Det är ett registreringsbevis, hälsointyg, export cert., blodprovsresultat och kvitto som behövs. Reg.beviset & export cert. är klart.
Det är ju Overseas horseservices som fixar karantän och flyg och  jag måste verkligen ge en eloge till Kim för all service och hjälp jag fått! Jag har ställt tusen frågor till henne och vi har mailat ibland flera gånger om dagen. Kim har iaf ringt veterinären angående detta nu så jag väntar med spänning på ett svar från henne!
DSCN2759
To be continued….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s