Tålamod.se

Jag tänker att någon bara vill träna mitt tålamod. För jag väntar. Och medan jag väntar så hinner jag hitta på en massa annat trams. Som att nätshoppa till en shettis. Och av någon anledning hamna på den här sidan:
Där fanns mycket skoj, förutom bilstyling… plåtskyltar och dekaler och grejer. Pimpa hästen, bilen, väggen el. hästtransporten kanske?
Chuck har fått tillbaka alla papper från veterinären och ska kolla på dem här i veckan. Jag är ju inte så mycket för att just vänta men i det här fallet kan jag inte göra så mycket annat, än att, vänta…

god things

_DSC1091logga

Skriver så fort jag vet något mer. Over and out…

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s