Got Grit – 5 km Obstaclerace & MMA-fight

Ojoj vad det händer grejer här, har inte ens skrivit hälften. Har en del utkast som jag ska publicera men jag vill lägga till några bilder. Och vi har bilder på 6 olika kameror som vi ska försöka styra upp 😉
Iaf så var vi in till Choteau i måndags och sprang deras årliga obstacle race, Got grit. (Ja ni kanske känner igen namnet och var jag fått inspiration till namnet till Vilden 🙂 )
Jag springit det två gånger tidigare, första året var jag tvåa och andra året trea (gravid i 35 graders värme). Så jag kände att jag hade lite att ta igen, så detta året sprang jag faktiskt hem segern i tjejklassen! Den satt bra!
Camilla, Rickard och Crystal (dottern i familjen) och hennes kompis gjorde fantastiskt bra lopp! Vilka som fightas om pallplatserna nästa år återstår att se! 😛
Vi badade och tvättade oss i bäcken, ca 4 dm djup, haha. Bytte om och hängde lite kläder på tork som ni ser 🙂 Sedan blev det MMA inför fullsatta läktare i rodeo-arenen. Det är roligt fast samtidigt lite obehagligt att se det live.
More to come… Tack för bilerna Cary & Amanda!

Ett svar till “Got Grit – 5 km Obstaclerace & MMA-fight

  1. Ping: Varför han heter DeBoo´s Got Grit | DeBoo´s Got Grit·

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s