Perspektiv på livet

Svårt att hålla koll på dagarna här, vi kollar ens aldrig på klockan. Vi planerar dag för dag i stora drag, det finns inget schema, vi äter när vi är hungriga och sover när vi är trötta.
Mentaliteten på både människor och djur här är så annorlunda. Man får lite perspektiv på livet här och inser hur mycket måsten vi ägnar oss åt hemma, vi missar så mycket och är stressade över, egentligen, skitsaker…
Jag frågade gruppen här nu om jag gjort en hyfsat rättvis beskrivning av resan i gruppen på Facebook ”Äventyrsresa med ridning, Montana 2016”
Svaret blev: Nej. Jag undrar direkt, men gud, vad har jag missat? De svarade att: ”Det här går inte att beskriva i ord, det måste upplevas.”
Det var tacksamt att få höra, för det är verkligen svårt att beskriva (utan att överdriva).
Det är ju många som hört av sig och var intresserade av att åka med men i slutändan var det få som tog steget. Jag kan trösta er andra med att familjen har en till grupp i September där det bl.a. blir lite mer indian-inspirerat med en tripp till Pendelton Roundup för er som gillar det! Hojta till mig så guidar jag er vidare..
kollage
Så ja, vi har det fantastiskt på alla sätt och vis!
ligan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s