Lösdriftsbygget är på gång!

Igår var jag och pappa till

och köpte lite material till bygget av lösdrift/uteboxar. Jag har ju köpt två uteboxar där jag låter det vara öppet mellan boxarna och bygger till ett utskjutande tak framtill för att få det lite större. Skönt att kunna göra två boxar av det den dag det behövs. Min vilde har ju aldrig varit under tak men första natten får han nog stå i en box. Eller vill någon sitta runt lägerelden med mig första natten och vaka? 😉

Vi skulle iaf köpa material till syllen som boxarna ska stå på, markduk och en yttre ram för att hålla ihop gruset lite. Tyvärr hade de inte rätt dimension på byggtimmret, behöver 3m längder och minst 17cm breda. Så vi så letar vidare. Roligt att vara igång!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s