Update 19 maj

Det är rätt lugnt just nu, försöker ragga en grävmaskin och ska pyssla ihop ett mail till alla som är inblandade i transporten av hästen. Tycker ni var dåliga på att komma på smeknamn 😉 Kommentera gärna här under, hans riktiga namn är som sagt DeBoo´s Got Grit…
Skruvade upp 90 st isolatorer på stolparna igår. De tog slut så jag ska åka och köpa fler. Röjningen av sly i kanter och i diken fortsätter… Haha, när jag höll på såga grenar i helgen kom pappa och var lite besvärad över sågen jag hade, haha. Hade den ens nå tänder kvar? 15 min senare räckte han över den här:

såg

Gullig sådär han, tack! 😀 Gick ju betydligt enklare kan jag säga.
Just nu så krockar min vilja att göra så mycket som möjligt med hagen med att jag måste spara lite på krafterna i händer och ländrygg, ska nämligen tävla i strong(wo)man i helgen. Det rätt bra med lite greppstyrka och en pigg rygg då.
däcklyft

Wish me luck! 😉

Har trimmat Selma lite och hon är pigg och glad! Blivit mycket starkare i galoppen, så cred till Joel! Hon har fått tagit det lite lugnt ett tag här efter några provridningar men nu är back in business igen. Har två som är intresserade men ingen provridning inbokad. Fantastiskt fin och trevlig häst ❤
Så nu då… skruva lite isolatorer, röja sly, fixa grävmaskin, gräva, bygga stall, åka till Montana! 😀 1 månad kvar!!!Bild1

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s