Selma m.m.

Har som sagt varit en jättegullig familj här tre gånger men i slutändan bestämde de sig för en lite äldre häst, önskar dem all lycka till med den. Så det jag vill säga är att Selma finns kvar.
Så om någon söker en trygg och okomplicerad ponny som kommer göra bra ifrån sig i flera discipliner, till sitt barn, så finns hon här! :selma
Solen skiner och jag är med i en tävling på Strömsbergs gård om att vinna ett presentkort… Har ju någon form av förkärlek till Horsewares täcken. Nu ska jag inte dra på mig lika många som jag hade till Fiffi, haha. Men ett regntäcke lär väl vilden få iaf 😉
Apropå vilden så chattade jag med Chuck igår och det har snöat i Montana! Han har brännmärkt ca 100 kalvar här i dagarna och fler hinner födas innan vi kommer, så jag hoppas han spar några till oss. Amanda som jag träffat på ranchen tidigare är redan på plats och jobbar med sin vilde, en appaloosa 🙂 Så Amanda, om du läser det här kan du väl göra ett ryck med min och bearbeta honom lite 😛

1. lasso

Over and out!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s