Helgutflykt

Jag, pappa och syster drog till Uppsala igår för att kika på förråd på Bauhaus. Hade kollat ut ett på hemsidan och ville se det in real life. Men så fanns det inte uppsatt! Inte någonstans, går bara att köpa på webben. Så det går bort.

Screenshot_2016-04-07-21-08-01

Det bästa vore att ha något på hjul, typ en manskapsbod. Vet du någon som känner någon som har en kompis som jagar och har en farfar som har ett ståendes i skogen? Ring mig i så fall.

Andra tips mottages tacksamt. Det är ju ingen panik men jag kollar mig runt och hör mig för. Det är väl också en av de grejer jag känner att jag skulle kunna spara några kronor på, att inte köpa nytt.

Det är bl.a. frakten och transporten av ett redan befintligt som drar iväg. Aja, jag håller ögon och öron öppna och gör det gärna du också 😊

Och så har jag fått fakturan från Travasystem på boxarna så nu ska jag räkna enkronor och växla in på banken 😀

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s