Update 12 april: Transportväg m.m.

Här är en färsk bild från ranchen, med en härlig vinterraggig päls 😉 Ska bli skoj att se honom lite slimmad och muskulös när han är i form sen!

vilden

Jag tror det är helt spikat med transportväg för ”vilden”, vågar inte lova då mycket kan hända. Ska skriva ihop ett inlägg om specificerade kostnader och planerade resvägen, publicerar det i helgen.

Tjejen jag har kontakt med som ska sköta karantän och flyg kan inte ge mig ett exakt flygdatum än, mer än att det blir i slutet på juli. Vilket innebär att han åker till karantän i slutet på juni.

Så han anländer till Sverige i slutet på juli/början av augusti. Är ju andra transporter som ska synkas med det när han väl landar i Europa.

Stolparna ligger på plats och väntar på att marken ska torka upp så vi kan köra ut med traktor. Jag var dit och försökte sätta upp en stolpe, spettade vad jag trodde var tillräckligt djup, satte ner stolpen och ja, optimist javisst. Stolpen var 2 m över mig och finns inte på kartan att de kan slås ner av mänsklig kraft.

Så snälla solen lys så vi kan börja!

Boxarna är som sagt mina och levereras i slutet på månaden! 😀

Så, vad gör jag nu…  väntar på att det ska torka upp så vi kan sätta igång med bygget. Just nu är läget lugnt och under kontroll. Kommer några fler äventyrsinlägg och så uppdaterar jag allt eftersom bygget tar fart här hemma.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s