Update 3 april

Offerten från Overseas horseservices  har kommit, ser bra ut förutom att transporten från Luxemburg och hem kostar drygt 25000kr.
Ska kolla upp det lite på egen hand. Det svåra att att veta hur mycket jag behöver lägga mig i pappershantering, länka mellan flygplats och transportbolag etc… Någon med erfarenhet?

Jag och pappa har suttit och formulerat ett svar till Overseas så jag väntar med spänning på svaret!

Men han kommer som sagt flyga från Calgary(Kanada)-Luxemburg ✔

image

Ska kolla med Poltjik (stavas det så?) om transport från Luxemburg och hem. Har även fått tips av mina fina vän Linn, som var med till ranchen 2013, som har en bekant i Luxemburg. Tack!

Hagstolp har levererats, fick tag på gamla viltstängselstolpar som är 3 m långa. Lika bra att vara på den säkra sidan med en vilde som inte är van med eltråd och en shettis. Bra kombo, not,  haha. Men det löser sig, 3-4 trådar borde räcka.

image

Har ett elaggregat som räcker till en flock belgian blue-tjurar. De kommer bara röra staketet en gång.

Väntar nu på att marken ska torka upp lite så jag kan börja så ner stolp.
Har börjat reka i skogsdelen och satt upp isolatorer m.m.

image

Tog fram minneskortet från resan när jag & Cassandra var där, har ju hur mycket film som helst! Får se om jag publicerar några, är ju alltid jobbigt att se och höra sig själv på film 😉 Och när man är där är man ju i en viss ”state of mind” och när vi filmade då hade vi ju inte en aning om eller tanke på att 1. Ta hem en häst, eller 2. Starta en blogg om det. Ah, ni får hålla utkik om det dyker upp några filmer 😉

2 svar till “Update 3 april

  1. Nej, det är ju NU du ska slå ner stolp, när marken är mjuk! Nu kan du trycka ner stolpen som i smör, det blir kämpigare ju längre du väntar 🙂 (såvida du inte har tjäle fortfarande, såklart…) Hälsningar erfaren gårdsägare.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s