5.2. Träna att hänga på honom

Nu är ju jag som jag är, jag har inte många träningstillfällen kvar innan jag ska åka hem och hittills har allting gått förvånansvärt bra sedan jag fick på grimman. Stod där, lutade  min kropp mot hans och hängde med armarna över ryggen. Grimskaftet löst, så inget som över huvud taget höll fast honom. Han var fri att gå, när han ville under hela träningspasset.

hej

Jag kunde intet låta bli att lägga lite mer av min vikt med överkroppen över hans rygg. Han funderade vad jag höll på med och lutade sig lite för att själv hålla balansen. Så ställde jag mig framför honom och hoppade/studsade på stället, gjorde samma sak på båda sidor av honom. Han är hela tiden lugn och avspänd och verkar mest fundera på vad sjutton jag håller på med. Gick närmare, tog ett grepp med händerna över mankammen och hoppade på sidan av honom. Till slut gjorde jag ganska höga upphopp vid hans sida och han fann sig i det.

bak kollage

Det hela slutade med att jag hängde på honom, med överkroppen över hans rygg och målet med att sitta på honom innan jag åkte hem, som jag inte riktigt vågade hoppas på, verkade inte så långt borta…

förbättrad färg2

förbättrad färg

hänger

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s