Ny på bloggen?

Jag har fått många frågor om mitt projekt att ta hem en vildhäst från USA. Många är nyfikna och intresserade att få följa hur det går. Hade aldrig haft en tanke på att starta en blogg men det är väl roligt om jag kan dela med mig av resan till att uppfylla min högsta dröm, att få träffa, tämja och importera en vildhäst! Och kanske underlättar eller uppmuntrar det dig till att det du länge tänkt på men inte tagit tag i. 

Hästen är född i frihet och jag var där 2015 och tämjde honom. Nu ska han få följa med hem!

Det jag håller på med är ju ingen hemlighet men det är mycket som ska falla på plats innan det är en verklighet och han står på svensk mark. Jag är väldigt ödmjuk inför uppgiften, tar ingenting för givet och är väldigt tacksam för all hjälp jag kan få på olika sätt. Tar en dag i taget och löser de små saker jag kan göra varje dag.

Hästen som heter DeBoo´s Got Grit, eller Vilden, som jag kallar honom, står just nu i karantän i Kanada och han flygs till Luxemburg el. Amsterdam i mitten av november!

Läs mer om vår resa under de olika kategorierna.

Välkomna hit!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s